Monday, December 30, 2013

Bandar Sri Pemaisuri, Cheras.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pada paparan kali ini saya ingin berkongsi hasil kerja yang telah saya siapkan. Bertempat di Bandar Sri Pemaisuri 1 set dapur dan 1 set wardrobe telah disiapkan.
Material table top jenis konkrit dan pintu kabinet dari jenis abs melamine. Satu bar counter yang memisahkan Antara ruang dapur dan ruang tamu. Bar counter mempunyai 2 lapisan table top membuatkan ia kelihatan sangat menarik.

Wardrobe bersaiz lebih kurang 3 kaki untuk bilik tidur anaknya. Saiz sebegini sesuai untuk kanak-kanak kerana ruang yang agar terhad. Penggunaan material dari jenis abs melamine dengan harga mampu dimiliki.


Sehingga bertemu lagi dengan hasil-hasil kerja yang telah saya lakukan, sekiranya anda sebarang pertanyaan atau kemuskilan mengenai kabinet dapur, boleh menghubungi saya di talian 013-2395758 hafiz (sms @ whatapps) atau juga boleh emailkan pelan rumah, lakaran kabinet dapur yang ingin dibuat kepada kabinetdapur@ymail.com saya akan meneliti dan memberikan anggaran kasar harga. Dapur yang cantik, masakan pasti menarik. Assalamualaikum.


No comments:

Post a Comment