Wednesday, December 4, 2013

Cengal Kondominium, Bandar Tasik Permaisuri, Cheras

Assalamualaikum. Pada kali ni aku nak bawak korang semua ke Kondominium yang sebelum ni aku dah ada buat almari pakaian. Apartment yang aku maksudkan ni Cengal Kondominium yang berada di Bandar Seri Pemaisuri. Pada kali ni custumer aku ni Cik N ingin membuat kabinet dapur.

Design yang telah diberikan simle jer straight. Kabinet ni menggunakan material melamine. Kerja-kerja pemasangan biasa la mengambil masa 4-5 jam je.


Jika ada sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya 013-2395758 hafiz (sms @ whatapps) email kabinetdapur@yamil.com sehingga bertemu lagi ‘dapur yang cantik, masakan pasti tebaik. Assalamualaikum.

warna kontra table top dan pintu kabinet

 kawasan dapur yang agak terhad

 pandang dari kiri

lakaran kabinet dapur

1 comment:

  1. salam..nak tnya kalau kabinet jenis ni sekaki berapa ye?

    ReplyDelete